top of page
  • Instagram

Hoe word je een Happy Hosselaar?

Jij vindt van alles leuk. Al jaren struggle je met het vinden van passend werk.

Start je met een nieuwe uitdaging, dan heb je het een jaar later wel weer gezien. Je wil zoveel, maar je denkt dat dat niet kan en je een keuze moet maken.

Je blijft zoekende naar het antwoord: waarmee ga ik mijn geld verdienen?

Herken je je hierin, dan ben je precies op de goede plek terecht gekomen.

Je hoeft namelijk niet te kiezen!

Je kunt alles doen. 

Ik ben expert in hoe je op een ondernemende, handige en gevarieerde manier een mooi inkomen kan verwerven door middel van het combineren van verschillende inkomstenstromen. 

Zo doe je wat je leuk vindt, verdien je hier geld mee en leid je je leukste leven.

Ik ben Bianca, Happy Hosselaar, 40 jaar en samen met mijn vriend en 4 kinderen woon ik in Almere.

4 kinderen ja, daar  schrikken mensen vaak van. En dan ook nog een succesvolle eigen onderneming? Hoe dan?

Nou gewoon doen! En het mooie is, dat als ik het kan jij het ook kan.

2,5 jaar geleden startte ik met mijn eigen bedrijf. In eerste instantie naast mijn baan in loondienst, maar al snel ging het zo goed dat ik mijn baan kon opzeggen.

Een heerlijk moment waar ik erg naar had uitgekeken.

 

Als zelfstandige startte ik als Virtual Assistant (VA). Dat gaf me richting, maar al snel had ik de meest uiteenlopende klussen die helemaal niet onder de noemer VA vielen. Ik deed gewoon wat ik leuk vond.

Zag ik mijn brede interesse en generalisme eerst als een handicap, inmiddels heb ik dit helemaal omgedraaid en hier juist mijn sterke punt en kracht van gemaakt.

 

En daar wil ik anderen nu ook bij helpen. Het is namelijk heel slim om verschillende inkomstenstromen te combineren en niet op 1 paard te wedden. Zegt een opdrachtgever op? Stort de markt in? Voor jou is dat als Happy Hosselaar geen probleem, jij hebt nog allerlei andere manieren waarmee je je geld verdient.

 

Met mijn training help ik je stap voor stap op weg in de wereld van Happy Hosselaar, zodat jij het beste uit jezelf en je bedrijf naar boven haalt.

Het is heerlijk om te hosselen

Het geeft je de vrijheid om te werken vanuit waar je maar wilt, je kunt klussen aannemen die jou op het lijf geschreven staan en het geeft je de flexibiliteit om je ambities met je gezin/hobby's/etc. te combineren.

Maar is het allemaal rozengeur en maneschijn?

Want hoe zorg je er nu voor dat je echt een goed maandsalaris uit al deze inkomstenstromen haalt?

Waar vind je jouw klanten?

Wat wil je eigenlijk?

Wat kun je goed?

Waar richt je je op?

Als je net ls ik ook een Happy Hosselaar wilt zijn, maar niet goed weet waar je moet beginnen, dan ben je hier op het goede adres.

Ik ga jou helpen!

Met mijn praktische online-training 'I'm a hustler, baby'  help ik jou om een Happy Hosselaar te worden en je eigen succesvolle business op te starten.

Je staat er gedurende de periode dat je de online opleiding volgt niet alleen voor. Je kunt 24/7 bij mij terecht met je vragen. Zo zorgen we ervoor dat jij de training succesvol doorloopt en na afloop direct aan de slag kunt als Happy Hosselaar!

3e18a516-2676-419d-985f-253387be9654.jpg

Volg mij op Instagram voor een kijkje achter de schermen en leuke tips

bottom of page